zondag 13 april 2008

update 8

Update 8

Na nog eens een keertje uit te slapen zijn we met Andrea naar de bergen geweest! Ikzelf en sara zijn meegegaan daar den yves vertrok en ons hebe aan haar eindwerk moest werken!

Het was een heel fijne tocht, toch hebben we geleerd dat we naar de bergen gaan, tbeste een lange broek aan te doen en nen frak mee te nemen :)

Voor de rest spreekt alles voor zich!

greetzz









update 7

Update 7

Firenze zit nog maar vers in ons geheugen en we bevinden ons na een dikke 2 uur in het hartje van VenetiĆ«! Deze foto’s spreken ook voor zich!







Update 6

Update 6

Vandaag was het tijd om nog eens wat te gaan reizen!

Destination firenze!

De fotos spreken eigenlijk voor zich !

Geniet !







update 5

Update 5

Momenteel dag 28

Mensen wat vliegt de tijd :)

Gisteren moest ons hebe werken, het arme schaap! Met het zonneke en een blauwe hemel ging ik eens wat verkennen en kom ik daar toch juist op een mooi wandelpad zeker! De fotos spreken voor zich, en mooie eraan was dat hoe verder je ging hoe mooier en minder mensen je tegenkwam! Kheb in mijn bloot bovenlijf rondgelopen zalig!!!!!

Enkel de goei schoenen waren niet van de partij, met als het gevolg dat de terugweg iets minder vlot ging! En een blaar :) maar het wasset zeker waard!

Goh ja nog enkele dagen en dan arriveren onze partners of zoals ze hier zeggen voor mij ist mijn ragazza en voor hebe haar ragazzo!

Ciao